Banken

"Door de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis, kunnen wij vertrouwen op de goede begeleiding van de The Reclaim Company."
NIBC
Markets

Complete dienstverlening

Als bank wilt u uw cliënten de beste en meest complete dienstverlening aanbieden, waarbij het terugvorderen van bronbelasting u voordeel biedt ten opzichte van uw concurrenten.
The Reclaim Company biedt verschillende diensten aan banken, waardoor enerzijds de cliënten die recht hebben op teruggaaf van bronbelasting en anderzijds de bank optimaal kunnen profiteren van de bestaande mogelijkheden.
Deze diensten zijn onder andere: het volledig overnemen van de terugvordering van de bronbelasting; bronbelasting terugvorderen in specifieke landen waar u onvoldoende kennis van heeft; consultancy inzake het proces rondom terugvordering bronbelasting; consultancy inzake het openen en inrichten van rekeningen bij uw custodians; support bij onvoldoende capaciteit in uw organisatie; gebruik en support van de The Reclaim Company – applicatie on premises danwel als SAAS.

Partner program

Het terugvorderen van bronbelasting verhoogt het rendement van investeringen en beleggingen. Bij veel banken, vermogensbeheerders en bewaarplaatsen ontbreekt echter de kennis of capaciteit om deze dienstverlening aan hun klanten aan te bieden. Wilt u de terugvordering van bronbelasting aanbieden binnen uw dienstenpakket als financiële dienstverlener? The Reclaim Company biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van een whitelabel of directe implementatie van het systeem, waarbij onze medewerkers u lokaal ondersteunen. Wilt u meer weten over ons partnerprogramma?

Reclaim controle

Banken schakelen ons met regelmaat in om uitkerende instellingen te controleren. Bij een onderzoek stellen wij vast of de dividenduitkeringen en de hieruit voortvloeiende inhoudingen voor bronbelasting correct zijn behandeld. The Reclaim Company beoordeelt hierbij of er van alle beschikbare mogelijkheden gebruik is gemaakt, uit hoofde van verdragen, nationale wetgeving en EU-regelgeving.

Waarom kiezen voor The Reclaim Company?

Hoogste aantal succesvolle vorderingen

Onze specialisten zorgen niet alleen voor succesvolle terugvorderingen, ze nemen het volledige proces uit handen.

Hoog kennisniveau

Door de jarenlange ervaring van onze specialisten in deze complexe materie in combinatie met wereldwijde kennis, hebben zij alles in huis om u te ontzorgen.

Gunstige prijsstelling

Een full-service dienstverlening, tegen een goed en transparant tarief.

Altijd actueel

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van terugvorderingen.

U blijft op de hoogte

Onze specialisten nemen het proces uit handen maar houden u altijd op de hoogte van de status en ontwikkelingen.

Minder risico

Door de snelle werkwijze van onze specialisten loopt u minder risico.

Meer informatie?

Neem contact op met Pjotr van der Veer via
p.vanderveer@thereclaimcompany.com  | +31 (0)348 418 557

of vul het contactformulier in