Banken

Als bank wilt u uw cliënten de beste en meest complete dienstverlening aanbieden. Het terugvorderen van bronbelasting biedt u een voordeel ten opzichte van uw concurrenten.


The Reclaim Company biedt verschillende diensten aan banken waardoor enerzijds de cliënten die recht hebben op teruggaaf van bronbelasting en anderzijds de bank optimaal kunnen profiteren van de bestaande mogelijkheden.


The Reclaim Company gaat graag met u in gesprek om te analyseren wat de mogelijkheden zijn voor uw cliënten. Wij bieden een ‘tailor-made’ dienstenpakket aan, specifiek voor uw organisatie en uw klanten. Hierdoor is The Reclaim Company in staat om voor alle betrokken partijen de meest voordelige en makkelijk werkbare oplossing te bieden.


Als u meer informatie wilt ontvangen of een (vrijblijvend) gesprek wilt met een van onze medewerkers, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen.

Terugbel verzoek

Naam

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam / Organisatie

USP’s

  • Hoog Kennisniveau
  • Grootste aantal succesvolle vorderingen
  • Minder risico, door snelle werkwijze
  • Gunstige prijsstelling
  • Eerlijke en transparante werkwijze
  • Nederlandstalige medewerkers
  • Wereldwijde ervaring

Partner program

Het terugvorderen van bronbelasting verhoogt het rendement van investeringen en beleggingen. Veel banken, vermogensbeheerders en bewaarplaatsen ontbreekt echter de kennis of capaciteit om deze dienstverlening aan hun klanten aan te bieden. Wilt u de terugvordering van bronbelasting aanbieden binnen uw dienstenpakket als financiële dienstverlener? The Reclaim Company biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van een whitelabel of directe implementatie van het systeem., waarbij onze medewerkers u lokaal ondersteunen. Wilt u meer weten over ons partnerprogramma? Neem dan nu contact met ons op!

Reclaim controle

Banken schakelen ons met regelmaat in om uitkerende instellingen te controleren. Bij een onderzoek stellen wij vast of de dividenduitkeringen en de hieruit voortvloeiende inhoudingen voor bronbelasting correct zijn behandeld. The Reclaim Company beoordeelt hierbij of er van alle beschikbare mogelijkheden gebruik is gemaakt, uit hoofde van verdragen en nationale en EU-regelgeving.

Contact

C. van Berkum
Korenmolenlaan 1a
3447 GG Woerden
06-11042203