Contact

Is uit de Reclaim Quickscan gebleken dat u recht heeft op terugvordering van bronbelasting? Of heeft u de Quickscan (nog) niet gedaan, maar wilt u meer informatie ontvangen over het onderwerp of uw casus? Vul dan onderstaand contactformulier in. Onze specialisten nemen dan zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend contact met u op.


The Reclaim Company hecht waarde aan vertrouwelijkheid. Wij gebruiken uw contactgegevens dan ook niet voor andere doeleinden of verdere acquisitie. Wenst u na het vrijblijvende
kennismakingsgebruik geen verder gebruik te maken van onze dienstverlening, dan verwijderen wij onze gegevens uit onze database. U zit dus nergens aan vast.

Particulieren

Als particuliere belegger heeft u recht op terugvordering van het teveel aan ingehouden dividendbelasting (bronbelasting). Zo verhoogt u uw rendement. Benieuwd welk bedrag u kunt terugvorderen? Doe de Reclaim Quickscan.

Aanmelden

Als u gebruik wil maken van de Tax Reclaim service van Mylette dan kunt u zich, door het invullen van de hiernaast genoemde gegevens, aanmelden. Eén van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen.

Naam

Voornaam

Bedrijfsnaam / Organisatie

Telefoonnummer

Mobiel