Intermediairs

Als intermediair wilt u waarde toevoegen voor uw klanten en hen zo goed mogelijk bedienen. Het terugvorderen van bronbelasting zorgt voor een hoger rendement. Deze bedragen kunt u bij ontvangst bovendien weer investeren. Het terugvorderingsproces is echter complex en vraagt om specialisme.

The Reclaim Company ondersteunt u hierbij. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen, zodat u zich als tussenpersoon kunt richten op uw vakgebied: het succesvol investeren en beleggen voor uw klanten. Wilt u de mogelijkheden verkennen? Neem dan nu contact met ons op!

Contact verzoek

Naam

Telefoonnummer

Bedrijfsnaam / Organisatie

USP’s

  • Hoog Kennisniveau
  • Grootste aantal succesvolle vorderingen
  • Minder risico, door snelle werkwijze
  • Gunstige prijsstelling
  • Eerlijke en transparante werkwijze
  • Nederlandstalige medewerkers
  • Wereldwijde ervaring

Partner program

Het terugvorderen van bronbelasting verhoogt het rendement van investeringen en beleggingen. Veel banken, vermogensbeheerders en bewaarplaatsen ontbreekt echter de kennis of capaciteit om deze dienstverlening aan hun klanten aan te bieden. Wilt u de terugvordering van bronbelasting aanbieden binnen uw dienstenpakket als financiƫle dienstverlener? The Reclaim Company biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van een whitelabel of directe implementatie van het systeem., waarbij onze medewerkers u lokaal ondersteunen. Wilt u meer weten over ons partnerprogramma? Neem dan nu contact met ons op!

Reclaim controle

Banken schakelen ons met regelmaat in om uitkerende instellingen te controleren. Bij een onderzoek stellen wij vast of de dividenduitkeringen en de hieruit voortvloeiende inhoudingen voor bronbelasting correct zijn behandeld. The Reclaim Company beoordeelt hierbij of er van alle beschikbare mogelijkheden gebruik is gemaakt, uit hoofde van verdragen en nationale en EU-regelgeving.

Contact

P. van der Veer
Korenmolenlaan 1a
3447 GG Woerden
06-21829851